IHS Supreme Whey 750g Białko Koncentrat
Białko to podstawowy makroskładnik powodujący wzrost lub utrzymanie masy mięśniowej. Po ciężkim treningu nasze włókna mięśniowe są uszkodzone, a naszym zadaniem jest doprowadzić je do pełnej regeneracji. W tej sytuacji odżywka białkowa nadaje się świetnie do uzupełnienia potrzebnych aminokwasów.
IHS Supreme Whey to miktrofiltrowany koncentrat serwatki, wspierający regenerację, budowę mięśni oraz redukcję tkanki tłuszczowej.
Właściwości:
- Mikrofiltrowane WPC
- Wspiera regenerację
- Promuje anabolizm mięśniowy
- Różne tempo wchłaniania
- Budulec dla mięśni
- Świetny smak
Dawkowanie: Porcję wymieszać w 200ml wody, stosować najlepiej po treningu.
Składniki: Mikrofiltrowany koncentrat białek serwatkowych (mlecznych); substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; emulgator: lecytyna sojowa; substancje słodzące: sacharynian sodu, sukraloza; aromaty: aromat waniliowy dla smaku waniliowego; aromat czekoladowy dla smaku czekoladowego, barwnik: karmel; aromat kokosowy dla smaku kokosowego; aromat tiramisu dla smaku tiramisu, barwnik: karmel; aromat chałwy dla smaku chałwy, barwnik: karmel; aromat waniliowy oraz gruszkowy dla smaku. wanilia-gruszka; aromat ciasteczkowy dla smaku ciastka, barwnik: karmel; aromat białej czekolady i truskawki dla smaku biała czekolada z truskawką, barwnik: burak; aromat jogurtu i jagody dla smaku jogurt jagodowy, barwnik: burak; aromat sernika cytrynowego dla smaku sernik cytrynowy, barwnik: tartrazyna; aromat creme brulee dla smaku creme brulee, barwnik: karmel; aromat kokosowy i migdałowy dla smaku migdał-kokos; aromat carmel i toffee dla smaku carmel toffi, barwnik: karmel; aromat mlecznej i białej czekolady dla smaku mleczna i biała czekolada, barwnik: karmel; aromat śmietankowy dla smaku loda śmietankowego, aromat mleczne i białej czekolady oraz aromat orzecha laskowego dla smaku mlecznej i białej czekolady z orzechem laskowym; barwnik: karmel. DigeZyme (alfa amylaza, proteaza, laktaza, lipaza, cellulaza).
ZAWIERA SUBSTANCJE SŁODZĄCE. ZAWIERA SKŁADNIK ALERGENNY, KONCENTRAT BIAŁEK SERWATKOWYCH (MLECZNYCH).