Szybki podgląd
49,90 zł
Dynia jest źródłem błonnika pokarmowego oraz białka. W kuchni znalazła zastosowanie jako przekąska, dodatek do musli, płatków śniadaniowych, pieczywa, ciast, sałatek warzywnych lub jako posypka do mięsa.
Dynia jest źródłem błonnika pokarmowego oraz białka. W kuchni znalazła zastosowanie jako przekąska, dodatek do musli, płatków śniadaniowych, pieczywa, ciast, sałatek warzywnych lub jako posypka do mięsa.
Składniki: | 100g |
---|---|
Wartość energetyczna | 2444 kJ / 589 kcal |
Tłuszcze | 45,8 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,5 g |
Węglowodany | 12,7 g |
- cukry | 1,1 g |
Błonnik | 5,3 g |
Białko | 28,9 g |
Sól | 0,05 g |
Magnez | 540 mg |
Żelazo | 15 mg |
Cynk | 7,5 mg |
Uwagi
Suplement diety.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana