Szybki podgląd
22,90 zł
Dynia jest źródłem błonnika pokarmowego oraz białka. W kuchni znalazła zastosowanie jako przekąska, dodatek do musli, płatków śniadaniowych, pieczywa, ciast, sałatek warzywnych lub jako posypka do mięsa.
Dynia jest źródłem błonnika pokarmowego oraz białka. W kuchni znalazła zastosowanie jako przekąska, dodatek do musli, płatków śniadaniowych, pieczywa, ciast, sałatek warzywnych lub jako posypka do mięsa.
Węglowodany | 12,7 g |
---|---|
Składniki: | 100g |
Tłuszcze | 45,8 g |
Błonnik | 5,3 g |
Sól | 0,05 g |
Żelazo | 15 mg |
Cynk | 7,5 mg |
Magnez | 540 mg |
Wartość energetyczna | 2444 kJ / 589 kcal |
Białko | 28,9 g |
- cukry | 1,1 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,5 g |
Uwagi
Suplement diety.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana