Wybierz PayPo i zapłać za 30 dni | Darmowa wysyłka od 249zł!  

Zamówienia złożone do godziny 12:00 wysyłamy tego samego dnia!

Strona główna / Żywność funkcjonalna / BioTech Crispy Cocoa Bar 40g

BioTech Crispy Cocoa Bar 40g

Smak: Czekoladowy

Producent: BioTech USA

Cena:
6,90 zł

BioTech Crispy Cocoa Bar to pyszna i pożywna przekąska dla osób aktywnych fizycznie, dbających o zdrową dietę i lubiących słodycze. Baton zawiera 21% białka, które pomaga w budowaniu i utrzymaniu masy mięśniowej.

Ocena:

BioTech Crispy Cocoa Bar 40g


BioTech Crispy Cocoa Bar to pyszna i pożywna przekąska dla osób aktywnych fizycznie, dbających o zdrową dietę i lubiących słodycze. Baton zawiera 21% białka, które pomaga w budowaniu i utrzymaniu masy mięśniowej. Jest również bogaty w błonnik, który wspomaga trawienie i uczucie sytości.

Baton ma chrupiącą konsystencję i przyjemny smak kakaowy.

Składniki: Porcja (100 g)
Wartość energetyczna 1562 kJ/375 kcal
Tłuszcz 16 g
- tłuszcze nasycone 11 g
Węglowodany 30 g
- cukry 15 g
Błonnik 18 g
Białko 21 g
Sól 0,58 g

Składniki: Fruktooligosacharydy, ekstrudowane białko mleka o smaku kakaowym 23% [białko mleka, skrobia ziemniaczana, kakao w proszku, emulgator (lecytyny)], kawałki herbatników 15% [mąka ryżowa, cukier, skrobia kukurydziana, rafinowany olej kokosowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, syrop glukozowy, sól, substancja zagęszczająca (guma guar), substancje spulchniająca (wodorowęglan amonu,  wodorowęglan sodu), aromat], biała polewa 13% [całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), cukier, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza, pełnotłuste mleko w proszku, emulgator (lecytyny), aromat], substancja utrzymująca wilgoć (maltitole), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 7%, rafinowany olej roślinny [olej palmowy, emulgator (lecytyny), kwas (kwas cytrynowy)], pełnotłuste mleko w proszku, emulgator [lecytyny (soja)], substancja słodząca (sukraloza). Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym mleko, jaja, soję, orzeszki ziemne, orzechy, seler, ryby, skorupiaki, mięczaki i składniki żywności zawierające dwutlenek siarki.

  • Brak opinii