Szybki podgląd
5,90 zł
BioTech Protein Dessert Bar to dobry wybór dla osób, które chcą zwiększyć spożycie białka w swojej diecie. Baton jest również stosunkowo niskokaloryczny.
BioTech Protein Dessert Bar to aż 26% protein, które dostarczą Twoim mięśniom budulca do regeneracji uszkodzonych włókien. W batoniku znajdziesz wysokiej jakości koncentrat i izolat białka serwatki. Te dwa rodzaje białka mają nieco inny czas wchłaniania, dzięki czemu proteiny są dostarczane mięśniom przez dłuższy czas. Batonik nie zawiera oleju palmowego, jest też wolny od glutenu.
Składniki: | Porcja (100 g) |
---|---|
Wartość energetyczna | 1697 kJ / 408 kcal |
Tłuszcz | 22 g |
- tłuszcze nasycone | 16 g |
Węglowodany | 31 g |
- cukry | 1.9 g |
w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole) | 21 g |
Błonnik | 9.1 g |
Białko | 24 g |
Sól | 0.44 g |
Składniki: substancje utrzymujące wilgoć [maltitole, glicerol (soja)], polewa [substancja słodząca (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], łuski kakaowe 11%, kawałki czekolady 11% [substancja słodząca (maltitole), masa kakaowa, emulgator: lecytyny (soja), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat], koncentrat białka serwatki, hydrolizowane białko, koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, tłuszcz kokosowy, izolat białka serwatki [izolat białka serwatki, emulgator: lecytyny (soja)], woda, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, mąka migdałowa, emulgator: lecytyny (soja), substancja żelująca (karagen), aromaty, substancja konserwująca (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza). Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym mleko, jaja, soję, skorupiaki, dwutlenek siarki i orzechy. |
Uwagi
Suplement diety.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana