Szybki podgląd
44,90 zł
Olimp Iso Plus to starannie skomponowany koncentrat w proszku do przyrządzania napoju izotonicznego, który intensywnie i w maksymalnym stopniu nawadnia organizm, przywracając mu równowagę wodno-elektrolitową podczas i po wysiłku. Specjalna receptura izotoniczna została wzbogacona L-karnityną i L-glutaminą, które dodatkowo wspomagają organizm w trakcie długotrwałego wysiłku fizycznego. Dodatek witamin uzupełnia zwiększoną ich utratę z organizmu w trakcie treningu.
Sięgając po izotonik Olimp Iso Plus® Powder, otrzymujesz również wsparcie w:
Dawkowanie:
1 porcja dziennie w trakcie treningu. 1 porcję (17,5 g proszku = 1½ miarki) rozpuścić w 250 ml wody.
Składniki: | Porcja (100 g) |
---|---|
Wartość energetyczna | 1479 kJ/ 348 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
- tłuszcze nasycone | 0 g |
Węglowodany | 87 g |
- cukry | 70 g |
Błonnik | 0 g |
Białko | 0 g |
Sól | 1,6 g |
Witaminy i składniki mineralne | na 100 g |
Witamina A | 914,3 µg |
Witamina D3 | 5,7 µg |
Witamina E | 13,7 mg |
Witamina C | 91,4 mg |
Tiamina | 1,25 mg |
Ryboflawina | 1,6 mg |
Niacyna | 18,3 mg |
Witamina B6 | 1,6 mg |
Kwas foliowy | 228,5 µg |
Witamina B12 | 2,86 µg |
Biotyna | 57,1 µg |
kwas pantotenowy | 6,86 mg |
Potas | 490 mg |
Wapń | 143 mg |
Magnez | 72 mg |
Sód | 0,66 g |
L-glutamina | 1100 mg |
L-karnityna | 285 mg |
Składniki: cukier, maltodekstryny, glukoza, fruktoza, regulatory kwasowości – kwas jabłkowy; składniki mineralne (chlorek sodu, sole potasowe kwasu ortofosforowego, sole wapniowe kwasu ortofosforowego, cytrynian sodu, węglan magnezu), substancje zagęszczające – guma arabska; aromaty, L-glutamina, L-winian L-karnityny, witaminy (kwas L-askorbinowy – wit. C, octan DL-alfa-tokoferylu – wit. E, amid kwasu nikotynowego – niacyna, D-biotyna – biotyna, octan retinylu – wit. A, D-pantotenian wapnia – kwas pantotenowy, chlorowodorek pirydoksyny – wit. B6, cholekalcyferol – wit. D, kwas pteroilomonoglutaminowy – kwas foliowy, monoazotan tiaminy – wit. B1, ryboflawina – wit. B2, cyjanokobalamina – wit. B12), substancje słodzące – acesulfam K, sukraloza; barwnik – E 133. Wyprodukowano w zakładzie wykorzystującym składniki pochodzące z mleka, jaj, soi, orzechów, orzeszków ziemnych (arachidowych), zbóż zawierających gluten, ryb, skorupiaków, mięczaków. |
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana