Previous
Next

Olimp Protein Xplode Bar 40g Baton Białkowy

Indeks 0000009643 Kategoria Batony i żele energetyczne Marka Olimp
0/5
Olimp Protein Xplode Bar zastosowano białkową mieszankę o zróżnicowanym tempie wchłaniania protein, w której znalazły się: koncentrat białek mleka MPC, hydrolizat kolagenu, izolat białka sojowego, koncentrat białek serwatkowych WPC oraz hydrolizowany gluten pszenny.
5,90 zł
Brutto
Smak
Darmowa dostawa od 249zł
PUNKTY LOJALNOŚCIOWE
Bezpieczne zakupy
Zwrot do 30 dni

Może spodoba Ci się również

Olimp Protein Xplode Bar 40g Baton Białkowy


Olimp Protein Xplode Bar zastosowano białkową mieszankę o zróżnicowanym tempie wchłaniania protein, w której znalazły się: koncentrat białek mleka MPC, hydrolizat kolagenu, izolat białka sojowego, koncentrat białek serwatkowych WPC oraz hydrolizowany gluten pszenny. Olimp Protein Xplode Bar to także porcja dodatkowej energii9 w postaci węglowodanów (m.in. maltodekstryna).

  • Wartościowa, przepyszna fit przekąska w ciągu dnia, po treningu, podczas wycieczki,
  • 15 g wysokiej jakości białka,
  • Pomoc we wzroście i w utrzymaniu masy mięśniowej,
  • Wysoka zawartość błonnika pokarmowego, niska zawartość cukrów,
  • 148 kcal (1 baton2 – 40 g),
  • Dodatek witaminy D, magnezu i cynku (wysoko przyswajalny chelat aminokwasowy cynku Albion™).
Składniki:
w 100 g
Składniki: Porcja (baton 40 g)
Wartość energetyczna 589 kJ/ 141 kcal
Tłuszcz 4,3 g
- tłuszcze nasycone 2,1 g
Węglowodany 11 g
- cukry 0,6 g
wielowodorotlenowe (poliole) 9,1 g
Błonnik 3,9 g
Białko 15 g
Sól 0,05 g
Witamina D3 0,75 μg
Magnez 56,25 mg
Cynk 1,5 mg

Składniki: 43% mieszanka białkowa [koncentrat białek mleka MPC, hydrolizat kolagenu, izolat białka sojowego, koncentrat białek serwatkowych WPC (z mleka), hydrolizowany gluten pszenny], 19% czekolada z substancją słodzącą [miazga kakaowa, substancja słodząca – maltitole; tłuszcz kakaowy, emulgator – lecytyny (sojowe); naturalny aromat waniliowy], substancje utrzymujące wilgoć – sorbitole, glicerol; polidekstroza, olej roślinny (słonecznikowy), maltodekstryna, emulgator – lecytyny (sojowe); sól, aromaty, regulator kwasowości – kwas cytrynowy; substancja słodząca – sukraloza; barwnik – karoteny; diglicynian cynku (chelat aminokwasowy Albion™), cholekalcyferol – wit. D, tlenek magnezu. Czekolada: masa kakaowa minimum 53%.

Komentarze (0)
ZOBACZ TAKŻE