Previous
Next

Targroch Pasta Pistacjowa - 170g

Indeks 0000010850 Kategoria Żywność funkcjonalna Marka Targroch
0/5

Pasta pistacjowa powstaje przez zmielenie prażonej łuskanej pistacji - dzięki temu wydobywane jest maksimum smaku i aromatu. Pistacje to skarbnica antyoksydantów - luteiny, zeaksantyny, tokoferoli (witaminy E). Dodatkowo w składzie pistacji znajdują się żelazo, wapń, magnez, mangan, fosfor, potas czy cynk. Jednak pistacje to nie tylko minerały, ale także witaminy - przede wszystkim witaminy z grupy B. Warto też wspomnieć, że pistacje charakteryzują się najwyższą zawartością błonnika wśród orzechów.

32,90 zł
Brutto
Darmowa dostawa od 249zł
PUNKTY LOJALNOŚCIOWE
Bezpieczne zakupy
Zwrot do 30 dni

Może spodoba Ci się również

Targroch Pasta Pistacjowa - 170g


Pasta pistacjowa powstaje przez zmielenie prażonej łuskanej pistacji - dzięki temu wydobywane jest maksimum smaku i aromatu. Pistacje to skarbnica antyoksydantów - luteiny, zeaksantyny, tokoferoli (witaminy E). Dodatkowo w składzie pistacji znajdują się żelazo, wapń, magnez, mangan, fosfor, potas czy cynk. Jednak pistacje to nie tylko minerały, ale także witaminy - przede wszystkim witaminy z grupy B. Warto też wspomnieć, że pistacje charakteryzują się najwyższą zawartością błonnika wśród orzechów.


Składniki:
w 100 g
Węglowodany 18,9 g
Białko 24,2 g
Wartość energetyczna 2576 kJ / 621 kcal
Sól 0,02 g
kwasy tłuszczowe nasycone 6,0 g
Błonnik 6,1 g
Tłuszcze 48,5 g
W tym cukry 16,4 g
Składniki: 100g
Komentarze (0)

Uwagi

Suplement diety.

  • Nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety.
  • Nie należy przekraczać zalecanego dziennego spożycia.
  • Nie stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu.
  • Produktu nie należy podawać matkom karmiącym oraz kobietom w ciąży.
  • Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
  • Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
  • Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
ZOBACZ TAKŻE