Previous
Next

BioTech Peanut Butter 400g Smooth Gładkie masło orzechowe

Indeks 0000010351 Kategoria Żywność funkcjonalna Marka BioTech USA
0/5
Nowy
Biotech Peanut Butter Smooth to gładkie masło orzechowe zawierające w składzie wyłącznie orzeszki arachidowe (ziemne) i sól. Bez dodatków w postaci oleju palmowego, konserwantów czy cukru.
23,90 zł
Brutto
Darmowa dostawa od 199 zł
Gratis do każdego zamówienia
Bezpieczne zakupy
Zwrot do 30 dni

Może spodoba Ci się również

BioTech Peanut Butter 400g  Smooth


Biotech Peanut Butter Smooth to gładkie kremowe masło orzechowe - pyszny i zdrowy dodatek do diety

Amerykanie już od wielu lat są zakochani w smaku Peanut Butter, zaś w Europie masło orzechowe cały czas zyskuje na popularności. Biotech Peanut Butter składa się wyłącznie z naturalnych składników, a dodatkowo jest produktem wegańskim. Masło orzechowe jest doskonałym źródłem zdrowych tłuszczy, białka i błonnika. Wprowadzenie Peanut Butter do diety jest dziecinnie proste, ponieważ jego zastosowanie jest niezwykle wszechstronne - jest idealnym dodatkiem do porannej owsianki, uzupełnieniem koktajlu białkowego czy składnikiem ciast np. brownie. Co ciekawe jedną z najpopularniejszych przekąsek Amerykanów są tosty z masłem orzechowym i dżemem. Wersja Smooth jest gładka i łatwa do smarowania np. wafli ryżowych czy pancakes. Jeśli lubisz czuć chrupiące orzechy - spróbuj wersji crunchy.

Naturalne masło orzechowe

Biotech Peanut Butter zawiera wyłącznie naturalne składniki. Masło orzechowe jest źródłem pełnowartościowego białka, a dodatkowo jest bogate w błonnik pokarmowy. Nie zawiera oleju palmowego i środków konserwujących. Jest bez glutenu i dodatku cukru*. Jest produktem wegańskim.

*Zawiera naturalnie występujące cukry!

Co zawiera masło orzechowe?

1 porcja (25 g) zawiera: 

  • 157 kcal energii 
  • 13 g tłuszczu 
  • 2 g węglowodanów 
  • 2,2 g błonnika 
  • 7 g białka 

Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym, chłodnym miejscu, chronionym od światła! Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 tygodni. Wytrącanie się oleju na powierzchni masła jest zjawiskiem naturalnym. Przed użyciem dobrze wymieszać!

Składniki:
w 100 g
ZOBACZ TAKŻE