Solve Labs CACAO Mushroom Elixir 12sasz. Kakao
Dla kogo Mushroom Cacao?
Skład Mushroom Cacao jest bardzo uniwersalny, jednak najlepiej sprawdzi się dla osób potrzebujących złagodzenia objawów stresu i wyciszenia emocji. Polecany jest dla chcących ułatwić sobie wieczorne odprężenie i utrzymanie naturalnego snu.
Relaks i lepszy sen z grzybowym kakao
Czy jest coś, co lepiej poprawia nastrój niż ciepłe, aromatyczne kakao? TAK! Kremowe Mushroom Cacao z przyprawami korzennymi i funkcjonalnymi dodatkami. Dodatek ekstraktu z Reishi, kozłka lekarskiego i cytrynianu magnezu efektywnie wspomaga działanie kakao.
Ten kakaowy napój wspomaga dobre samopoczucie psychiczne w przypadku napięcia i stresu oraz przyczynia się do optymalnego odprężenia. Jego kompleksowy skład sprzyja relaksacji i tonizacji układu nerwowego oraz pomaga w utrzymaniu prawidłowych funkcji psychologicznych.
Elixir funkcjonalny
Mushroom Cacao wzbogacone jest o:
-
Dodatki funkcjonalne (Reishi, magnez, kozłek lekarski), znane z działania relaksującego,
-
Wyciąg z kokosa, by napój zachwycał kremową konsystencją,
-
Aromatyczne przyprawy korzenne (cynamon i kardamon), by wzmocnić bukiet aromatów i dogodzić zmysłom.
- Jeśli tylko lubisz kakao i masz głowę otwartą na nowe wrażenia, po prostu spróbuj!
Kiedy stosować?
- Gdy przytłacza Cię nadmierny stres i niepokój.
- Gdy potrzebujesz relaksu po dniu pełnym wyzwań.
- Gdy potrzebujesz poprawić jakość snu i się zregenerować.
- Gdy chcesz stworzyć przyjemny i sprzyjający zdrowiu rytuał.
- Gdy masz ochotę na pyszne, poprawiające samopoczucie kakao.
Dawkowanie:
Jedna saszetka dziennie, rozpuszczona w gorącej wodzie lub napoju roślinnym.
Składniki:
|
Saszetka
|
Peruwiańskie kakao
|
|
Mleczko kokosowe
|
|
Reishi
|
|
Magnez
|
|
Kozłek lekarski
|
|
Cynamon cejloński
|
|
Kardamon
|
|
Składniki:
Ekstrakt z miąższu orzecha kokosowego, kakao w proszku (25%), sole magnezowe kwasu cytrynowego (cytrynian magnezu), ekstrakt z owocników reishi – lakownicy żółtawej 10:1, substancja słodząca: erytrytol, ekstrakt z korzenia kozłka lekarskiego 4:1, kardamon, cynamon, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.