Previous
Next

Real Pharm BCAA Instant 400g Aminokwasy

Indeks 0000000601 Kategoria BCAA Marka Real Pharm
0/5
Real Pharm BCAA Instant aminokwasy egzogenne BCAA bezpośrednio wpływają na metabolizm białek mięśniowych oraz efektywnie przyśpieszają ich syntezę.
69,90 zł
Brutto
Smak
Sprawdź inne BCAA
Darmowa dostawa od 249zł
PUNKTY LOJALNOŚCIOWE
Bezpieczne zakupy
Zwrot do 30 dni

Może spodoba Ci się również

Real Pharm BCAA Instant 400g Aminokwasy


Real Pharm BCAA Instant aminokwasy egzogenne BCAA bezpośrednio wpływają na metabolizm białek mięśniowych oraz efektywnie przyśpieszają ich syntezę. Dzięki silnemu działaniu anabolicznemu oraz zdolności skracania czasu trwania reakcji katabolicznych, składający się z  L-leucyny, L-waliny oraz L-izoleucyny kompleks BCAA gwarantuje najszybsze i najefektywniejsze przyrosty suchej masy mięśniowej oraz zapewnia dodatkową ochronę tkanki mięśniowej przed rozpadem także w czasie stosowania diet redukcyjnych.
W okresie okołotreningowym zapotrzebowanie na kompleks BCAA znacząco wzrasta. Aminokwasy egzogenne nie są bezpośrednio wytwarzane w ludzkim organizmie, dlatego najlepszym sposobem uzupełnienia ich niedoborów jest właśnie stosowanie odpowiednio dobranej suplementacji.

Właściwości:

  • Maksymalny efekt przyrostu beztłuszczowej masy mięśniowej,
  • Ekstremalnie szybką regenerację powysiłkową,
  • Brak ciągłego zmęczenia po treningu,
  • Idealną muskulaturę bez efektu nadmiernego przyrostu tkanki tłuszczowej.

Dawkowanie:

24,36 g. Nie przekraczać maksymalnie 2 porcji (24,36 g) do spożycia dziennie.

Składniki:
w 100 g
Składniki: Porcja (6 g)
L-leucyna 2,5 g 5 g
L-izoleucyna 1,25 g 2,5 g
L-walina 1,25 g 2,5 g

Składniki:

L-leucyna, L-walina, L-izoleucyna, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), emulgator (lecytyny (z soi)), aromat, sukraloza (substancja słodząca), wyciąg z czerwonego buraka dla smaków ponczu owocowego oraz rabarbaru jabłkowego, ekstrakt z czarnej marchwii dla smaku czarnej porzeczki z cytryną, barwniki: czerwień koszenilowa A dla smaków wiśni, grejpfruta, arbuza z truskawką, maliny z truskawką, lemoniady malinowej, lemoniady wiśniowej, ponczu owocowego; tartrazyna, błękit brylantowy FCF dla smaków kiwi kaktus, pomarańcz kaktus; indygotyna dla smaków cukierków lodowych, owoców leśnych; żółcień chinolinowa dla smaków cytryny, mango marakuji, ananasa, mango z ananasem; żółcień pomarańczowa FCF dla smaków pomarańczy, pomarańczy z cytryną; kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin dla smaku mięty cytrynowej; karmel dla smaków koli, koli cytrynowej. Żółcień chinolinowa, czerwień koszenilowa A, żółcień pomarańczowa FCF, tartrazyna - może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.

Komentarze (0)
ZOBACZ TAKŻE