Szybki podgląd
119,90 zł
OstroVit Quatro Mushroom Blend to unikalne połączenie ekstraktów z czterech azjatyckich grzybów: lakownicy żółtawej, soplówki jeżowatej, maczużnika chińskiego oraz błyskoporka podkorowego - bogactwo składników odżywczych w każdej porcji suplementu.
Właściwości składników zawartych w OstroVit Quatro Mushroom Blend:
KOMPLEKSOWE POŁĄCZENIE SKŁADNIKÓW - Cztery ekstrakty sproszkowanych grzybów azjatyckich w jednym preparacie - lakownicy żółtawej, soplówki jeżowatej, maczużnika chińskiego oraz błyskoporka podkorowego.
WYSOKA DAWKA POLISACHARYDÓW – Jedna dzienna dawka naszego ekstraktu to aż 203 mg polisacharydów. Dzięki standaryzacji ich ilość w jednej porcji jest zawsze stała.
SIŁA NATURY – Jedynymi składnikami naszego suplementu są naturalne ekstrakty grzybowe. Suplement nie zawiera konserwantów, barwników, przeciwzbrylaczy ani innych niepotrzebnych dodatków. Idealny dla wegan.
WYGODNE DAWKOWANIE – OstroVit Quatro Mushroom Blend to suplement w proszku, idealny dla osób unikających suplementacji w postaci tabletek.
Dawkowanie: Spożywać 1 porcję – 540 mg (1 miarka) dziennie z posiłkiem, popijając wodą. Proszę użyć miarki dołączonej do opakowania (1 ml).
Składniki: | w porcji (540mg) |
---|---|
Ekstrakt z grzyba lakownicy żółtawej, w tym: | 135 mg |
Ekstrakt z soplówki jeżowatej, w tym: | 135 mg |
- polisacharydy (30 %) | 41 mg |
Ekstrakt z grzyba maczużnika chińskiego, w tym: | 135 mg |
Ekstrakt z grzyba błyskoporka podkorowego, w tym: | 135 mg |
- polisacharydy (40 %) | 54 mg |
Składniki: Ekstrakt z grzyba lakownicy żółtawej (Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst.) standaryzowany na 40 % polisacharydów, ekstrakt z soplówki jeżowatej (Hericium erinaceus (BulI.: Fr.) Pers) standaryzowany na 30 % polisacharydów, ekstrakt z grzyba maczużnika chińskiego (Cordyceps sinensis (Berk) Sacc.) standaryzowany na 40 % polisacharydów, ekstrakt z grzyba błyskoporka podkorowego (Inonotus obliquus) standaryzowany na 40 % polisacharydów. Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą), soję, orzeszki ziemne, inne orzechy, nasiona sezamu, zboża zawierające gluten, jaja, skorupiaki, ryby. |