Previous
Next

Farma Białka Płynne Białko Jaj 1000g

Indeks 0000003447 Kategoria Żywność funkcjonalna Marka Farma Białka
0/5

Farma Białka Płynne Białko jaj to spasteryzowane płynne białka jaj kurzych.

24,90 zł
Brutto

Rabaty ilościowe

Ilość Rabat Jednostkowy Oszczędzasz Kup z rabatem
6 10% 14,94 zł
Darmowa dostawa od 249zł
PUNKTY LOJALNOŚCIOWE
Bezpieczne zakupy
Zwrot do 30 dni

Może spodoba Ci się również

Farma Białka Płynne Białko Jaj 1000g


Farma Białka Płynne Białko jaj to spasteryzowane płynne białka jaj kurzych. Możesz bardzo łatwo dodać do swojej diety białko wysokiej wartości biologicznej 10,2g białka na 100ml, łatwo wchłanialne niemal wolne od węglowodanów (1,1%) i tłuszczy (0,5%).Zawiera wszystkie niezbędne aminokwasy egzogenne, czyli te których organizm ludzki nie wytwarza

  • Płynne białko zawiera w 100% białko jaj. Nic więcej! ​
  • 32 białka jaj kurzych w jednej butelce
  • Bez dodatków i konserwantów
  • Pyszne i bardzo ułatwia przygotowanie  jajecznicy czy omletu, pieczenia, gotowania
  • Dzięki pasteryzacji, idealne do spożycia na surowo lub do przyrządzenia różnych shake'ów proteinowych

Jeśli chcesz pozbyć się zbędnych kilogramów lub po prostu poprawić swoje zdrowie, zdecydowanie powinieneś dodać białka jaj do swojej diety.

Jak długo produkt pozostaje zdatny do spożycia?
Dzięki opatentowanemu procesowi pasteryzacji nasze płynne białko jaj posiada długi termin przydatności do spożycia. Do 6 miesięcy (data i nr partii na butelce, pod warunkiem, że opakowanie nie zostało otwarte).

Przechowywanie:

Przed otwarciem przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej (temp. 0°C do +25°C).

Po otwarciu przechowywać w lodówce (temp. 0°C do +4°C) – według norm producenta należy je zużyć w ciągu 48h (norma ustalona na wypadek niewłaściwych zachowań konsumenckich takich jak przetrzymywanie butelki przez dłuższy czas poza lodówką lub spożywanie produktu bezpośrednio z butelki).


Zgodnie z badaniem wykonanym przez Państwową Inspekcję Sanitarną, produkt 7 dni po otwarciu jest w pełni zdatny do spożycia. Badanie zostało przeprowadzone przy następujących założeniach:

  • przechowywanie otwartego produktu w lodówce;
  • pozostawianie otwartej butelki w temp. pokojowej nie dłużej niż 10 min. dziennie;
  • nie spożywanie białka bezpośrednio z butelki (brak kontaktu usta – butelka).

Fabrycznie zamkniętą butelkę można zamrozić na okres do 12 miesięcy. W celu rozmrożenia należy wyjąć z zamrażalnika, wstawić do lodówki na kilkanaście godzin do całkowitego rozmrożenia.

Składniki:
w 100 g
- tłuszcze nasycone < 0,27g
Węglowodany 1,2g
- cukry 1,2g
Białko 10,3g
Wartość energetyczna 58kcal
Sól 0,41g
Składniki: w 100g
Tłuszcz 0,8g

Zestaw zawiera ok. 96 pasteryzowanych białek ze świeżych jaj kurzych klasy A.

  • 97% pasteryzowane białko z kurzych jaj
  • 3% pasteryzowane żółtko z kurzych jaj

Alergeny: jajo kurze

Komentarze (0)
ZOBACZ TAKŻE