- Silnie pobudza
- Poprawia waskularyzację, wyzwala uczucie "pompy mięśniowej"
- Wpływa na większą siłę mięśniową
- Podnosi wytrzymałość organizmu
- Zwiększa koncentrację, zdolność skupienia uwagi
- Zmniejsza uczucie zmęczenia
DZIAŁANIE:
KNOCKOUT® 2.0 to starannie skomponowany produkt typu pre-workout ze składników najwyższej jakości. Jego powstanie poprzedziły liczne badania laboratoryjne a także praktyczne testy przeprowadzone wśród elitarnego grona atletów.
Produkt zawierający wysoką porcję L-cytruliny oraz beta-alaniny, a także L-argininę, L-tyrozynę, taurynę i kofeinę, uzupełniony o ekstrakty roślinne: z nasion guarany, ziaren jęczmienia zwyczajnego oraz pieprzu kajeńskiego i pieprzu czarnego. Guarana przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Preparat przeznaczony jest dla osób dorosłych.
ZALECANY SPOSÓB SPOŻYCIA :
- Stosuj 1 porcja dziennie na około 30 minut przed treningiem.
- 1 porcję (9,6 g proszku = 1 miarka) rozpuścić w 250 ml wody.
- Spożyć zaraz po przygotowaniu.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA :
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu niedostępnym dla małych dzieci
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych
- Produktu nie należy podawać matkom karmiącym oraz kobietom w ciąży
UWAGI :
- Nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety.
- Nie należy przekraczać zalecanego dziennego spożycia
- Preparat jest wskazany dla osób, które długo pracują, uczą się lub trenują
ZAWARTOŚĆ OPAKOWANIA : 10g x 40
MASA NETTO :400g
L-cytrulina, beta-alanina, regulator kwasowości – kwas cytrynowy; chlorowodorek L-argininy, tauryna, L-tyrozyna, substancja przeciwzbrylająca – dwutlenek krzemu; aromaty, kofeina, ekstrakt z nasion guarany (Paullinia cupana Kunth.), ekstrakt z ziaren jęczmienia zwyczajnego (Hordeum vulgare L.), substancje słodzące – acesulfam K, sukraloza, cyklaminiany (Z); ekstrakt z nasion pieprzu kajeńskiego (Capsicum annuum var. longum Sendtn.), ekstrakt z nasion pieprzu czarnego (Piper nigrum L.), ekstrakt z liści wrońca widlastego (Huperzia serrata P.E.), barwniki – karoteny (A), koszenila (B), ryboflawiny (C), E 150c (D), E 150d (E), E 133 (F), błękit patentowy V (G), indygokarmin (H), chlorofile i chlorofiliny (I), kurkumina (J), antocyjany (K), ekstrakt z papryki (L), betanina (M), węgiel roślinny (N).
(A)-(Z) – W zależności od smaku produktu symbol (A-Z) użytego składnika znajduje się obok daty minimalnej trwałości (najlepiej spożyć przed).